Eastpak Rugzak Back To Work Eastpak Rugzak Back To Work Eastpak Rugzak Back To Work Eastpak Rugzak Back To Work Eastpak Rugzak Back To Work Eastpak Rugzak Back To Work
Eastpak Rugzak Back To Work
Koop uw product Eastpak

Eastpak Rugzak Back To Work

€ 65,00
  • Gratis levering
  • Op voorraad: Levering 2-3 werkdagen

Kleuren: Sunday grey

Eastpak Rugzak Back to Work Black blackEastpak Rugzak Back to Work Sunday grey
CollectieAuthentic Functional Bags
Garantie30 jaar
ModelnummerBACK_TO_WORK Sunday Grey
Afmetingen43 x 29.5 x 25 cm
Volume27 l
MateriaalPolyester
Kleur Grijs
EAN code5415187698615
MerkEastpak

Over Eastpak

Eastpak

Eastpak

Eastpak is een amerikaans merk dat o.a. duurzame rugzakken vervaardigt. Deze rugzakken werden in eerste instantie voor het leger opgemaakt maar de jeugd ook is begonnen met de rugzakken van Eastpak te gebruiken en nadien is Eastpak begonnen met verschillende kleuren voor te stellen.

De Eastpak zakken zijn aan een toegankelijke prijs beschikbaar maar vooral zijn ze ook kwalitatief en beschikken over 30 jaar garantie : een ongeëvenaarde kwaliteit aan deze prijs. Er is ook een volledige collectie met reistassen en cross body tassen. De Eastpak slogan is « Built to resist » wat de stevigheid naar voor brengt.   

Op Bagazoo is de levering gratis vanaf 30€. De zak die u besteld hebt past niet ? U kan dan binnen de 15 dagen na ontvangst van uw bestelling deze terugsturen. Aarzel niet onze klantendienst te contacteren voor help betreffende het terugsturen of voor vragen omtrent een zak. U kan ons een e-mail sturen !