Eastpak Rugzak Wyoming Eastpak Rugzak Wyoming Eastpak Rugzak Wyoming Eastpak Rugzak Wyoming Eastpak Rugzak Wyoming
Eastpak Rugzak Wyoming
Koop uw product Eastpak

Eastpak Rugzak Wyoming

€ 70,00
  • Gratis levering
  • Op voorraad: Levering 2-3 werkdagen

Kleuren: Dot blue

Eastpak Rugzak Wyoming ZwartEastpak Rugzak Wyoming Sunday greyEastpak Rugzak Wyoming Chuppachop redEastpak Rugzak Wyoming Double denimEastpak Sac a Dos Wyoming Crafty brownEastpak Rugzak Wyoming Quadrangle softEastpak Rugzak Wyoming Dot BlueEastpak Rugzak Wyoming Knit greyEastpak Rugzak Wyoming White crossesEastpak Rugzak Wyoming White squares
CollectieBack to school
Garantie30 jaar
ModelnummerWYOMING Dot Blue
Afmetingen40 x 30 x 18 cm
Volume24 l
Gewicht0.5 kg
MateriaalPolyester
Kleur Blauw
EAN code5400516418644
MerkEastpak

Over Eastpak

Eastpak

Eastpak

Eastpak is een amerikaans merk dat o.a. duurzame rugzakken vervaardigt. Deze rugzakken werden in eerste instantie voor het leger opgemaakt maar de jeugd ook is begonnen met de rugzakken van Eastpak te gebruiken en nadien is Eastpak begonnen met verschillende kleuren voor te stellen.

De Eastpak zakken zijn aan een toegankelijke prijs beschikbaar maar vooral zijn ze ook kwalitatief en beschikken over 30 jaar garantie : een ongeëvenaarde kwaliteit aan deze prijs. Er is ook een volledige collectie met reistassen en cross body tassen. De Eastpak slogan is « Built to resist » wat de stevigheid naar voor brengt.   

Op Bagazoo is de levering gratis vanaf 30€. De zak die u besteld hebt past niet ? U kan dan binnen de 15 dagen na ontvangst van uw bestelling deze terugsturen. Aarzel niet onze klantendienst te contacteren voor help betreffende het terugsturen of voor vragen omtrent een zak. U kan ons een e-mail sturen !