LEVERING & RETOUR

WAT ZIJN DE TRANSPORTKOSTEN?

De levering van uw bestelling is gratis vanaf 30 € in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

WANNEER KRIJG IK MIJN BESTELLING?

Alle tassen op Bagazoo zijn in voorraad (tijdelijke uitzonderingen daargelaten). Indien uw bestelling voorradig is, wordt deze de dag zelf nog verwerkt en opgestuurd. Onze partner GLS zorgt er dan voor dat uw bestelling reeds de tweede (werk)dag erna in huis is.

WAT ALS IK NIET THUIS BEN?

Bagazoo werkt exclusief met Bpost voor het bezorgen van bestellingen. Het pakje wordt persoonlijk overhandigd aan de bestemmeling (of in zijn afwezigheid aan een meerderjarig persoon gekend als deel uit makend van de familie) op het door u gespecificeerde adres. 

Bent U niet thuis wanneer de levering gebeurt? Geen probleem. De persoon van Bpost zal een kaartje in uw bus stoppen met berichtgeving van de levering en komt daarna nog 1 keer langs om het pakket aan te bieden. 

KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

Bij de aankoop van producten bij Bagazoo heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan bagazoo te retourneren, conform de door Bagazoo vooropgestelde instructies:

Bij uw bestelling is een formulier gevoegd met uitleg over de te volgen procedure voor retour. De retourkosten zijn voor uw rekening en worden niet terugbetaald door Bagazoo. Artikelen aangekocht tijdens koopjesperiodes komen niet in aanmerking voor het terugkrijgen van de transportkosten voor de retour, maar worden wel teruggenomen indien aan alle voormelde voorwaarden zijn voldaan. De goederen dienen in originele staat, ongebruikt en in de originele verpakking aan te komen bij Bagazoo voor u aanspraak kan maken op terugbetaling.

Indien aan alle voorwaarden voldaan verbindt Bagazoo zich ertoe het volledige aankoopbedrag terug te storten binnen de 30 kalenderdagen.

KAN IK MIJN BESTELLING OMRUILEN?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop en deze graag zou ruilen. Uiteraard is dit zonder problemen mogelijk. In principe gelden dezelfde regels als bij de retourprocedure. U heeft 15 dagen de tijd om uw aankoop om te ruilen. Neem hiervoor eerst even contact op met de klantenservice via de chat, of stuur een email.

U ontvangt dan van ons een retournummer en retouradres waarnaar u uw product kunt sturen. Zodra wij het product hebben ontvangen, maken wij de bestelling met het omruilproduct gereed en sturen deze naar u op. Mocht er een prijsverschil bestaan tussen de producten dan dient dit verrekend te worden.

KAN IK MIJN BESTELLING OOK AFHALEN?

Dat kan! Bestellingen zijn op een dag naar keuze op te halen op het volgende adres: Bagazoo, Beemdstraat 29, 1601 Ruisbroek, België. De betaling dient wel steeds vooraf te gebeuren.

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN VOOR DEZE VERZONDEN IS?

U kan uw bestelling zonder probleem annuleren voor ze verzonden wordt. Gelieve ons daarvoor vóór 17u 's avonds een email te sturen op info@bagazoo.com. Wanneer de bestelling toch reeds verzonden is kan u de levering weigeren aan de deur en komt deze automatisch terug bij ons. Wij contacteren u dan voor verdere afhandeling en terugbetaling.