Partnerprogramma Bagazoo

Bent u ook overtuigd van de producten van Bagazoo? En zou u deze producten graag willen promoten op uw website? Dat kan met het uitgebreide partnerprogramma van Bagazoo.

Als partner van Bagazoo kunt u op een eenvoudige manier ieder artikel uit ons assortiment via uw site verkopen: tassen, handtassen, messengers, koffers en meer. Niet alleen kunt u hierdoor relevante content aan uw website toevoegen, maar daarnaast ook een leuk bedrag extra per maand verdienen! Doordat Bagazoo de verzending, de facturering en het klantcontact voor zijn rekening neemt heeft u het heel gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het promoten van onze website en/of producten.

Waarom zou u de producten van Bagazoo op uw website promoten?

Bagazoo heeft niet alleen het meest complete assortiment van tassen, handtassen en koffers, maar biedt daarnaast ook nog eens een uitgebreide klantenservice. Ieder bezoeker kan live met de medewerkers van Bagazoo chatten indien er vragen zijn over een bestelling. Ook is er een uitgebreide retourprocedure, waardoor klanten er op kunnen vertrouwen dat zij de juiste tas bestellen. En natuurlijk werken wij alleen samen met de beste en meest betrouwbare merken. Zo vindt u onder andere tassen van Guess, Diesel, Converse, Adidas en koffers van Delsey en Titan op onze website.

Daarnaast zijn we constant bezig met het optimaliseren van de website. Hierdoor bent u verzekerd van een hoog conversie-percentage van de bezoekers die u naar onze website stuurt.

Hoe kan ik partner van Bagazoo worden?

Op dit moment werken wij samen met een drietal Affiliate-marketing netwerken, te weten:

Door lid te worden van één van deze websites kunt u gemakkelijk partner worden van het Bagazoo programma. Tevens profiteert u dan van de uitgebreide promotiemogelijkheden die wij beschikbaar stellen:

  • Iedere maand nieuwe banners van bestaande promoties
  • Tekstlinks naar verschillende categoriën
  • Flash-banners
  • Een xml-product feed die u in staat stelt om te dieplinken naar alle producten

Dagelijks kunt u een rapportage bekijken van de bezoekers die u naar Bagazoo heeft doorverzonden en de bestellingen die hebben plaatsgevonden. Bagazoo hanteert een policy om bestellingen binnen 14 dagen goed te keuren. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u op regelmatige basis uitbetaald zal worden.

Surf dus snel naar één van de Affiliate Marketing websites die hierboven zijn aangegeven en meld u aan als partner van Bagazoo!